Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error while posting Shipment IDOC

Hi..

I have an inbound IDOC TPSSHT01, which has been extended by adding a Z segment.. But I keep getting an error message.. The IDOC is created with status 56 and the message says "No inbound profile found".. I have configured the Inbound profile to include the message type in wWE20 and also added the message type in WE57 and WE82... Do i need to do any further settings?

Rishi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 13, 2007 at 01:44 PM

    Hmm.. I don't think anything else is required for the inbound. Take a look at the control record of your IDoc - maybe it's not looking for the profile that you've set up in WE20. Partner # / type / message code must match.

    Also make sure that in WE57/82 you have the standard IDoc type and your Z... extended IDoc type.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.