Skip to Content
0
Former Member
Jun 06, 2007 at 01:03 PM

Problem with starting j2ee stack

17 Views

We have Netweaver 2004s ABAP+J2EE (Add-in). ABAP stack starts ok, but j2ee stack not :(.

dev_jcontrol:

[Thr 6040] JControlExecuteBootstrap: execute bootstrap process [bootstrap]

[Thr 6040] INFO: Invalid property value [javaVMPath=C:\j2sdk1.4.2_09]

[Thr 6040] INFO: Invalid property value [javaVMVersion=1.4.2_09-b05]

[Thr 6040] INFO: Invalid property value [javaVMVendor=Java HotSpot(TM) Server VM (Sun Microsystems Inc.)]

[Thr 6040] INFO: Invalid property value [javaVMCpu=x86]

[Thr 6040] INFO: Invalid property value [javaVMLibPath=C:\j2sdk1.4.2_09\jre\bin\server;C:\j2sdk1.4.2_09\jre\bin]

[Thr 6040] INFO: Invalid property value [javaVMExePath=C:\j2sdk1.4.2_09\bin]

[Thr 6040] *** ERROR => Main class not specified [jstartxx.c 2592]

[Thr 6040] *** ERROR => node [bootstrap] not found [jstartxx.c 1593]

[Thr 6040] JControlExecuteBootstrap: error executing bootstrap node [bootstrap] (rc = -18)

[Thr 6040] JControlCloseProgram: started (exitcode = -18)

[Thr 6040] JControlCloseProgram: good bye... (exitcode = -18)

instance.properties

#bootstrap. : -


#bootstrap. : generated VM parameters

#bootstrap. : Thu Apr 20 14:36:35 2006

#bootstrap. : -


bootstrap.javaVMPath=C:\j2sdk1.4.2_09

bootstrap.javaVMVersion=1.4.2_09-b05

bootstrap.javaVMVendor=Java HotSpot(TM) Server VM (Sun Microsystems Inc.)

bootstrap.javaVMType=server

bootstrap.javaVMCpu=x86

bootstrap.javaVMLibPath=C:\j2sdk1.4.2_09\jre\bin\server;C:\j2sdk1.4.2_09\jre\bin

bootstrap.javaVMExePath=C:\j2sdk1.4.2_09\bin

And I can't understand what can be problem with java props. Any suggestion?

Thanks in advance,

Aliaksandr Kuchar