Skip to Content
avatar image
Former Member

New products not getting replicated to EBP

Hi Experts,

When we create new products in the backend system they are not getting replicated tp EBP automatically. We have to run R3AS to replicate them to EBP. Is there any setting that needs to be done in EB or in the backend.

thanks

sankaf

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    May 23, 2007 at 05:13 AM

    Hi,

    OSS Note #720819 is very helpful in describing the settings required for initial/delta download.

    For initial Download of materials from R/3 to SRM,we use trascn R3AS.

    For delta download ,Customize object material in transaction R3AC4.

    BR,

    Disha.

    Pls reward points for useful answers.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 23, 2007 at 06:13 AM

    HI Disha,

    Thanks for your reply. I will go through the note . I want to see whether the delta download is happening for materail object in EBP system . where can i see that.

    thanks

    sankar

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Try to change the data for any of the existing material in R/3 and then in SRM goto trasnc COMMPR01 to see whether changes have been reflected.After Initial load,the Delta replication is automatically activated but after that you need to schedule a request for material delta load in R3AC4.

      BR,

      Disha.

      Pls reward points for useful answers.