Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BEx Addin Not working after upgrade

Hi

Just upgraded to NW2004s and tried to login to new front end get the following error message: -

'Component BExAddin available version 58 version 140 required, before you can conitinue you have to run front end set up.'

We are on Release 2004s 7004.4.0.5

Anyone know what we need to do to get analyser etc up and running.

Cheers

Andy

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 25, 2007 at 09:09 AM

    Hi Andrew,

    un install your current FEP( front end patch) and instal the latest patch which will be available in service market place.

    hope it will solve your proble.

    regards,

    Shailaja

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.