Skip to Content
avatar image
Former Member

sxmb_moni problem

Hi Guys,

I configured HTTP-RFC scenario and while testing the interfaces in the sxmb_moni i could not find the sender and receiver system details in sxmb_moni.

I am able to see all other details, but sender and receiver systems r not recognised.

any help would be appreciated

Thanks,

k s reddy

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Apr 23, 2007 at 03:00 PM

    Hi

    Are you using Business services ??

    Are you getting any error ?,

    if you have error , then may be possibel to give solution ,

    also check the SDL Cache refresh

    Regards

    Chilla

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Srini,

      If you do not have any errors you can see Sender Service, Sender Interface, Receiver Service & Receiver Interface.

      While checking processed XM messages in SXMB moni, Give Sender service,interface and namespace, if you get processed messages without errors then you do not have any issues.

      Let me know if you need more clarification.

      Thanks

      Balaji

  • avatar image
    Former Member
    Apr 23, 2007 at 03:05 PM

    Hey

    in MONI u wont see sender/receiver systems,u only see sender/receiver services,party,schema,agency.

    what error are u getting for ur scenario?

    thanx

    ahmad

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded