Skip to Content
avatar image
Former Member

After support pack upgrade 10, in SPAM tcode, it is not reflected?

Hello All,

I have upgraded my system to SP10, in ECC 6.0, but same in not reflected in SPAM tcode, when i checked in Package level.

I can see, CTS are imported with RC-4 & can also see in Display, but could not able to update in Package level.

Please let me know, what can be reason behind this, also solution by which i can able to see? Also let me know, although it is not reflected, is my system at SP10?

Thanks,

Anand.A.Tigadikar

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Apr 07, 2007 at 06:00 AM

    Hi

    Hope after applying the support package you have CONFIRMED it. You can do it in SPAM transaction by pressing the confirm button.

    After confirming you check your pakage level it should be updated.

    May be this will help you.

    Regards

    Sumit Jain

    **Reward with points if useful.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Anand

      You have imported the existing package which did overwrite on your system, try to import with the highest level again.

      REgards

      Anwer Waseem

      SAP BASIS

  • avatar image
    Former Member
    Apr 10, 2007 at 03:38 PM

    Hello Anand,

    Can you please give the transports associated with Support pack import?

    Regards.

    Ruchit.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded