Skip to Content
avatar image
Former Member

Crystal report 13.0.2 not working on windows server 2012 while deploying

My Machine Config:-

Config:-Windows 7,64 bit
IDE:-Visual Studio 2012
Framework :- .net framework 4.5.2(IIS 7.5)
Crystal Report Version:-
SAP Crystal report version for microsoft Visual studio --13.0.15.1840
Crystal Report Basic For Visual Studio 2008
Crystal Report Basic Runtime for visual studio 2008(x64)

Server Cofig:-

Windows server 2012 Standard
Microsoft .net framework 4.5 SDK
Microsoft .net framework 4.5 multitargetting pack
SAP Crystal report runtime engine for .net framework ---13.0.12.1494
SAP Crystal reports, version from microsoft visual studio ---13.0.15.1840
IIS 8.0


We had to upgrade the our project from .net framework 1.1 to version 4.5.
After the upgrade with all necessary settings, the crystal report works perfectly fine on my local machine (through IDE as well as published it as a web site from my local machine)
However when i deploy the report to the server, the first page of the report gets opened (Only once when application pool-4.5 classic is recycled).
On the second request the page gives error- "91: Object reference not set to an instance of the object", it does not log any exceptions in the system log.

Its quite a complex reports having around 10, 15 sub report with different graphs and TTX files have been used as a data source.


Please help as i am relatively new to Crystal report and have been struggling with the same from quite some time now.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

0 Answers