Skip to Content
avatar image
Former Member

help with sm 4.0 email and ccms

Hi,

I'm having problems generating emails in sm 4.0.

I've configured the landscape in t/c solution_manager and have alerts appearing for my trainng system. I'm just checking cpu at moment. I've set the treshholds to a low value in order for alerts to be constantly created. I can confirm the alerts and wait 10 mins and the alert is in red again for cpu.

I've configured the remote agent and it's appearing in RZ21 has active.

In RZ21 i've gone to config central system >>> assign central auto-reactions.

I've added my sid, mte class and autoreaction.

For the autoreaction i'm using:

Function module : SALO_EMAIL_IN_CASE_OF_ALERT

Parameters:

SENDER osheaj

RECIPIENT jim.oshea@bizlink.nsw.gov.au

RECIPIENT-TYPEID U

I've activated central system dispatching and it finishs ok.

I've checked table: CSMCENTOOL and it's got a number of entries for the monitored system.

I've checked so01 and scot and there are no messages or emails waiting to be sent.

I've also configured everything in client 000.

I'm not getting any error messages.

Does anyone know anyother tables i can check to track where the problem is?

Thanks

Jim

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Mar 30, 2007 at 02:36 PM

    Hello Jim,

    Please check if you follow the instructions given at the note 176492.

    Also check notes 796998 and 671780.

    Also see my mail with an example.

    Hope this helps,

    Dolores

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded