Skip to Content
avatar image
Former Member

Lumira 2.0 live connection to hana

Hi

We have installed Lumira 2.0 SPS 01 and want to try the live connection to HANA. I see that Lumira use XS engine, and Im not able to connect to our Hana express 2.0 sps 01 server. Im not sure if the connection string(server and port) is correct, or the user has the right premissions. Has anyone got this to work?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Jul 09, 2017 at 03:14 PM

    Were you able to get this working? I have the same issue (works fine in Lumira 1.3.x).

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 01, 2017 at 11:34 AM
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 01, 2017 at 11:42 AM

    Got it to work with HANA express 2.0 and SPS02 with ina addon

    Make sure this url gives you information https://servername:4390/sap/bc/ina/service/v2/GetServerInfo

    use this url in Lumira:

    http://servername:8090

    User : SYSTEM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hello, I had the same problem, after SAP HANA EPM-MDS plugin installation, i get this repsonse from the GetServerInfo URL:

      {
        "Grids": [],
        "ItemLists": [],
        "Messages": [{
          "Number": 200,
          "Text": "No servers are available. Error: No error",
          "Type": 2
        }]
      }

      Both users fail ( system or development ) can you show us the steps to get this work?, thanks.

      Regards

  • avatar image
    Former Member
    Nov 14, 2017 at 10:24 PM

    The default port is 8000. So http://servername:8000

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded