Skip to Content
0

ofi_gl_12 cumulative value on zero

Jun 01, 2017 at 09:11 PM

114

avatar image

Hi community, please help me.

I'm using the datasource 0FI_GL_12, it brings me the debit and credit value good, but the balance (Accumulated balance) is on zero. I test it on rsa3 tx and the balance value is zero. I try with the old data source 0FI_GL_10 and it works just fine, it brings me the cumulative balance good, but I'm using the standard business content for hana, so i'm using the 0fi_gl_12 data source but have that problem.

Can anyone tell me how can I make to repair this and have the correct value for the cumulative balance?

I try with 0FI_GL_10 and its fine.

I look at FAGLB03 and the info it fine, the problem it's just with the 0FI_GL12 data source.

I already see note 1233941, I'm not expert in ABAP but when I put the code into a routine for the balance field it throws me an error.

Thanks!

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Francisco Milán Campos Jun 01, 2017 at 10:06 PM
0

Hi Jason,

The SAP Note 1233941 provides ABAP code for Dataflows version 3.5 and 7.X, please make sure you are using the correct one, since you are using Business Content for HANA I assume that your dataflow is version 7.X, so if you're trying with the code for 3.5 the system is going to give you an error message. In case the issue is something else, can you please provide more details? What is the error message? Can you attach a screenshot?

Good luck,

Francisco.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded