Skip to Content
avatar image
Former Member

SAP Screen Personas 3.0 SP4 - WEB UI not appearing properly

Dear Consultants,

We are setting up SAP Screen Personas 3.0 SP 4.

The problem is that the WEBUI is not coming properly. I have attached relevant screenshots.

I have also attached my system settings.

We have ensured all the health checks are coming correctly. We have the below config.

SAP_BASIS 731 0010 SAPKB73110 SAP Basis Component

Kernel details as below:

SAP Kernel Information

SAP Kernel : 722_EXT_REL

Database Client Library : OCI_112, 11.2.0.3.0, V1, default

created in : Linux GNU SLES-11 x86_64 cc4.3.4 use-pr160803

created on : Nov 6 2016 20:30:11Support Level : 0

Kernel Patch number : 216

Source ID : 0.216

DBSL Patch No. : 200

ICU Version : 4.0.1 Unicode Version 5.1

libsapu16 Version : 1.0025 Nov 4 2016 20:34:20

Notes have been installed based on the config guide.

health-check.png

web-ui.png

Please advise.

Regards

Achint

health-check.png (268.6 kB)
web-ui.png (27.6 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Jun 01, 2017 at 02:49 PM

    Can't see the URL in the screen shot so don't know if it is the webgui or the personas service you are running there.

    You have to make sure that the webgui works correctly first.

    Also, if the issue is that webgui works OK but you do not get the Personas "P" and the blue line at the top of the browser window, then double-check the Personas enablement notes 2135723 and 2223645. With NW 731, it happens that these are applied incorrectly and must be de-implemented and re-implemented for Personas to be active.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Tomas,

      I checked, the sequence in which the notes were implemented were in correct sequence..

      I have just checked.. also the WEBGUI is correct but Personas service is not showing the P and the blue line on top.

      Now what :)

  • avatar image
    Former Member
    Jun 01, 2017 at 03:18 PM

    My bad.. i have re attached the screenshots with the relevant web address.

    The web GUI is working perfectly. It is in fact the PERSONAS address that is giving this problem.

    I think what you say in indeed correct. I think i need to check the sequence of these notes.. 'Double-check the Personas enablement notes 2135723 and 2223645'

    Regards

    Achint

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jun 12, 2017 at 07:47 AM

    The issue was that I had not installed all the notes that were there in the note. I only installed what was 'required'. many of the others were also required for the program to work properly.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded