avatar image
Former Member

SAP Business One 9.2 PL07 of Browser Access Service is not properly working

Dear Sir,

We've fond a problem of Browser Access Service is not properly working in https://mydomain:40000/ControlCenter/

And although Login Page was appeared but Logon fail and this message happen

"invalid SAML2 SSO request reference token" display is following attached files

Reference file # Attached

Thanks for your support,

Regards,

Ye Htut Win

001.jpg (171.4 kB)
002.jpg (101.5 kB)
003.jpg (19.9 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    May 24, 2017 at 10:45 AM

    Hi,

    Check the following:

    1.Please check if both the Windows system time and time zone in the SLD server are exactly same as Browser Access server where Gatekeeper service is installed.

    2. Is the issue also reproduced if you directly open Browser in the Browser Access server instead of client Macbook?

    3.Are you using Business One OnCloud or OnPremise? What is the exact version of Business One?

    4. If it is for HANA, I would request to setup the online time sync onto the Linux (NTP) server and on the Gatekeeper machine -> Windows (Online update) .

    Kind regards,

    ANKIT CHAUHAN

    SAP SME Support

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      I would request you to please close this thread here by marking the correct answer and create a new thread by asking your original issue that you are facing currently.

      Kind regards,

      ANKIT CHAUHAN

      SAP SME Support

Skip to Content