Skip to Content
0
Former Member
Feb 28, 2007 at 01:12 AM

Windows printing in different position on 1st vs. other page

14 Views

Hello all,

I am modifying a purchase order Sapscript. Three of the six windows that appear before the Main window are being positioned differently on the first page vs. all of the following pages. The positioning of the first page is correct. Every following page is consistently shifting these three windows the same amount to the right or the left.

Window 1, VAR

The following code prints this on the first page:

VENDOR NAME Ship To:

Vendor address lines

...

Vendor address lines

But changes to this on all following pages, wrapping "Ship To" to the following line:

VENDOR NAME

Ship To:

Vendor address lines

...

Vendor address lines

AS VENDOR NAME Ship To:

/: ADDRESS PARAGRAPH AS

/: TITLE &LFA1-ANRED&

/: NAME &LFA1-NAME1&, &LFA1-NAME2&, &LFA1-NAME3&, &LFA1-NAME4&

/: STREET &LFA1-STRAS&

/: POBOX &LFA1-PFACH& CODE &LFA1-PSTL2&

/: CITY &LFA1-ORT01&, &LFA1-ORT02&

/: POSTCODE &LFA1-PSTLZ&

/: COUNTRY &LFA1-LAND1&

/: REGION &LFA1-REGIO&

/: FROMCOUNTRY &T001-LAND1&

/: ENDADDRESS

Window 2, VAR

This window appears correctly on the first page.

On all following pages the window starts in the position to the left of where the window appears on the first page.

/: ADDRESS DELIVERY PARAGRAPH AS

/: TITLE &ADRS-ANRED&

/: NAME &ADRS-NAME1&, &ADRS-NAME2&,

/: &ADRS-NAME3&, &ADRS-NAME4&

/: STREET &ADRS-STRAS&

/: CITY &ADRS-ORT01&, &ADRS-ORT02&

/: POSTCODE &ADRS-PSTLZ&

/: COUNTRY &ADRS-LAND1&

/: REGION &ADRS-REGIO&

/: ENDADDRESS

Window 3, CONST

This window is used to print our company logo. On the first page the window appears in the correct position. On all subsequent pages the logo is shifted the same amount of space to the right.

/: INCLUDE Z_GTREE_LOGO_20061201 OBJECT TEXT ID ST

I am at a loss to explain why these three windows are being positioned differently on the first page vs. all following pages. Three other windows that are being positioned before the main window are being consistently placed in the correct position. Any insight into what is causing the problem would be greatly appreciated

Thanks

Bruce