Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem about expanding folder

I am currently installing business package according to portal best practice.

Most of functionalities seems to be fine but I face a problem about expanding folders

for some role such as MM Master. For the same role, those worksets w/o folder

(directly call R/3 transaction) are working fine.

When expanding folders, we always got result showing "Loading..." and nothing

is shown for very long time.

Kindly advise how to resolve or further investigate such issue.

Note: Normal folder expanding of standard admin folder does not have such problem.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 27, 2007 at 08:29 AM

    Areeat,

    I think you're talking about the "Detailed Navigation". This is a known problem on NW04 SP18 & NW04s SP8/9. Check note 976331 for a hotfix.

    kr, achim

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.