Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

"Delete" button is not working ! :-(

Hellos SRM Gurus =)

I have an easy question for you. =)

For some reasons (and I guess some corrupt data), I cannot erase some PO documents. Those PO's have the "error in process" status and they don't have any "following document" created.

When I press the delete button the screen displays a confirmation and it seems that everything is fine.. but its not. =( The PO is never deleted... =(

How could I fix this situation ? My requirement is to delete the PO, and the SC items should go to the purchaser pool again in order to create a new PO.

Any idea guys ?

Thank you !

BR,

Diego

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 26, 2007 at 10:03 PM

    Hi Diego,

    try to delete the PO line item first.I donot have any idea about your support pack level.

    Note 982448 - Impossibility to delete an item in PO

    See also this one as this disable under condition

    Note 852327 - Disable Deletion of Confirmed PO Items

    If you are in EBP 4.0,see this note Note 710827 - EBP 4.0 When creating a new PO, status is 'Error in Process'

    Nishant

    null

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.