Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Creating WebService for a EJB???----URGENT plz

hellow....

i'm a begginer in EJBs and also web-services......

i know how to program an EJB but donno abt how to test it in NWDS....

i wrote some business logic methods.....but i donno how to create web-services for

the created EJB and test the functionality.....

thers only one business method returning a string..in my Stateless session bean.

but i cudnt create a webservice for this...and the use of it.....

can some one present me the CONCEPT oriented explanation of web-service...

how to create it....

what is Vertual interface...??

what is Web-service definition??

what is web-service configuration??

why shud we create them??

and finally how to call my business method... after deploying the EJB??

some useful links may also help.....

i'll highly appreciate if explained clearly in the forum itself........

thanx in advance.....

regards,

Sudheer

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 23, 2007 at 07:13 AM

    PLZ also help me with the deployment descri[ptors realted to the Webservices.....

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 23, 2007 at 07:21 AM

    Hi Sudheer!

    I think the page https://www.sdn.sap.com/irj/sdn/go/portal/prtroot/docs/webcontent/uuid/28b1ed0e-0d01-0010-c887-a8fdecdb9053 [original link is broken] [original link is broken].

    Best Regards,

    Robin

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Vladimir Pavlov

      thankU vladimir .....

      for the reply......

      really i never did see the rules of engagement....before.......

      thnaks once again.....

      anyhow the problm was with the p4 port in the PROVIDER_URL .....

      it was supposed to be...50004 ....but i got it frm my admin as 50104....

      now i see everything works fine.....with the new port......

      Thanx everyone.......

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 27, 2007 at 02:30 PM

    thankU

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.