Skip to Content

Field Catalog in condition table showing old label of dataelement for one field

I have a custom field that was used in a condition table, later due to requirement change the field label of particular field was changed.

The field labels and description of data element used in that field was changed and new label is displaying in all structures. But when we see field catalog there the field shows old Labels.

Due to this when we see Analysis of Conditions in Order there it shows OLD LABEL in field in document. It shows NEW LABEL in Field in condition table.

Can anyone please help where this old label is coming from as dataelemment has new field label.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • May 18, 2017 at 10:48 AM

    Thanks for your reply.

    Please find below screen shot. Customer product Dominance was the old label, new one is "Customer Price sensitiivity".

    In all structures where field is used everywhere new label is reflecting . All structures using this field are showing new label.

    I deleted field catalog and added again still it is pulling Old description . WOndering from where it is pulling same.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 18, 2017 at 10:58 AM

    Clear the ALV buffer via program BALVBUFDEL. Or wait until tomorrow.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 19, 2017 at 03:17 PM

    Field Catalog fields can be picked from the KOM... structures (KOMG, KOMK, etc.). Don't you see it in SPRO when you try adding a new field?

    I can only guess either the corresponding field in SE11 is pointing to a wrong data element or the structure / config needs to be refreshed. Get an ABAPer to help locally. I seriously doubt SCN can be of much assistance here because it's just an odd issue with a custom field.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded