Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WebRepository - Login problem

Hi all,

I created a web repository with HTTP system and WebSite configured.

The HTTP system is an https://server/file.php?do=login protected http system.

I provided user and pw but the login is not done by KMC.

If I access the unprotected part of the website everything is ok.

Is KMC capable of doing login with such PHP files and a "do=login" command?

Where can I find logging information about that problem?

default.trc and applications.log is empty, as well as the KM Component Monitor.

Thx for your help,

Michael

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Feb 26, 2007 at 12:53 PM

    Hi Michael,

    you should get more information on the default.0.trc if you decrease the loglevel for the Logging Location com.sapportals.wcm.repository.manager.web in the configtool down to INFO or WANRING. Maybe this will help you for your error search...

    Kind regards,

    Thilo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.