Skip to Content
0

Unable to view Data in Analytical View

May 17, 2017 at 06:55 AM

66

avatar image
Former Member

Hi All,

I have created a Analytical View and in Logical join i have added 3 attribute views. I joined them and activation is successful, but data is not visible in Preview data.

I am using flat files as data source and I tired by changing "Default client" to Cross client.

but didn't worked out.

Please help me how can I get data in my Analytical view.

Regards,

Saroja

capture1.png (36.7 kB)
capture2.png (6.1 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Saroja,

i was also getting the same issue yesterday. i cant see the data and no errors are there. i tried to redeploy dimensions and previously cardinality was not given so now I have given the cardinality. Then i got the data. i dont know whether they will work or not . But please try once and do let us know whether it is working or not.

Thanks & Regards,

Raju Neelapala.

0
Former Member
Former Member

Hi Raju,

Thanks for your suggestion!!

I tried by giving cardinality (1:n and n:1) but didn't worked out . Pls let me know what type of join & cardinality you used in the view.

Regards,

Saroja

0
Former Member

Hi Saroja,

I have used referential join with 1:1 cardinality. Please try and let me know and try to redeploy also. Hope it will work......

Thanks & Regards,

Raju Neelapala.

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

avatar image
Former Member May 19, 2017 at 05:43 PM
0

Hi Saroja,

I also got the same issue today. i couldnt see the data and i didnt get any errors also. But i checked the cardinality and after that i can see the data. im new to hana . iam not sure whether it will work or not. Please try to give cardinality and try once and please do let me know if it works.

Thanks & Regards,

Raju :-) .

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member May 21, 2017 at 02:42 AM
0

Hi Saroja,

I tried finding the reason y i didn't get the data even if my view had no errors. In my analysis i found that a wrong join can give you these kind of problems. i have attached screenshots. Please try and let us know the output.

hana1.pnghana2.pnghana3.pnghana4.png

Thanks & Regards,

Raju.


hana1.png (235.2 kB)
hana2.png (79.1 kB)
hana3.png (193.0 kB)
hana4.png (226.0 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member May 21, 2017 at 02:45 AM
0

Hi Saroja,

I tried finding the reason y i didn't get the data even if my view had no errors. In my analysis i found that a wrong join can give you these kind of problems. i have attached screenshots. Please try and let us know the output.

hana1.pnghana2.pnghana3.pnghana4.png

Thanks & Regards,

Raju.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded