Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Personal Notes does not work in 2004s SP10

Hello,

We have a problem with Personal Notes. We write a personal note and save the note. Afterwards we open the note again and the note is empty. The system does not save the note. We are doing this in the standard cm repository /documents where the personalnote service is enabled.

We tested it on a fresh installation (also with 2004s SP10) without any customization and we saw the same bug.

The behaviour on 2004 was correct!

Please could you give me a tip if it is a bug or some mismatch configuration.

Thanks in advance

David Höller

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 08, 2007 at 03:21 PM

    Hi David,

    > without any customization and we saw the same bug.

    In this case, it's quite obviously a bug. Please open an OSS message about it and come back if you get any result...

    Hope it helps

    Detlev

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.