Skip to Content
0

SAP WEB Ide not able to use menu and subfunction

May 15, 2017 at 09:17 AM

57

avatar image
Former Member

Hi Guys and Girls,

I have created a extension project of my timesheet application (HCM_TSH_MAN) in my workplace. Once this has been done I wanted to create a new extension. So I tried to right click on my extension project name, I click on new and no option appears (even the arrow is grey).

Then I thought I could use the general menu bar but there as week I'm not able to get any option. I click and nothing appears.

This is not a local installation of the WEB Ide.

What could be the problem here?

Thanks in advance for your help!

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Jamie Cawley
May 15, 2017 at 01:19 PM
0

I would suggest trying to clear you browser cache and appending settings=ignore to the url as shown at

https://help.hana.ondemand.com/webide/frameset.htm?24e5cb834cfd43d1ad811997a4caa60c.html

Regards,

Jamie

SAP - Technology RIG

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member May 16, 2017 at 06:26 AM
0

Hi,

Thanks for your answer. By the way it is not working,

The only way is to use right click on a file instead of using it on a folder.

If ever I use it on a folder, then the right click and the menu bar are bot usable anymore without a proper refresh.

kr

Thomas

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hello Thomas,

I am having the same problem. We cant deploy single files, we have to select the folder. Were you able to resolve the problem?

Regards

0

Hi,

What is the URL of your Web IDE?
What kind of app do you have?
Do you have any enabled features?
Is there any error or warning in the browser console?

Regards,
Michal.

0
Former Member

Thank you for asking.

I read somewhere to check syntax errors in manifest.json file. There were some errors, (I made no changes to it, so I have no idea why they existed), and I managed to fix them using JSONLint. Problem was resolved then.

Maybe this could help someone.

Thanks anyways.

0