Skip to Content
0

My Leave Request v2 - Error Message After attempting to Withdraw an already Posted Leave

May 15, 2017 at 07:31 AM

71

avatar image
Former Member

Hi Everyone,

I'm encountering an issue when an EE attempts to Withdraw a Leave that is already Posted via RPTARQPOST.

I just encounter a generic "An Error has Occurred" message. Afterwards, the page is left with dimmed and the triple dot animation. So I refresh the page.

error1.jpg

However, when I go to the Approver page, I notice that the request is actually submitted. And that the user could Approve the Withdrawal. Afterwards, I just run RPARQPOST and the leave disappears (and also in IT2001).

error2.jpg

error3.jpg

Note that this error does not occur if the leave is approved but is not posted yet.

I'm using WS12300111 for Creation, Change and Deletion of Request as configured in PTARQ.

error4.jpg

Any idea what causes the error in the My Leave Request v2 app?

Thanks,
Patrick

error1.jpg (16.7 kB)
error2.jpg (46.5 kB)
error3.jpg (31.9 kB)
error4.jpg (22.6 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Everyone,

Also, I would just add that the dump does not show in ST22. So the error is being generated somewhere. Let me know if you need more information.

Thanks :)

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

avatar image
Former Member Jun 19, 2017 at 01:25 PM
0

Hi Patrick,

Were you able to find the solution for this one? I am currently facing the same situation.

Cheers.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded