Skip to Content

No text for 0cust_sales_text

Dear Colleagues,

I am trying to load texts to the infoobject 0CUST_SALES. Is anyone familiar to this problem?

I have checked the extractor in RSA3 in R/3 prod system and it woks fine. I even have the texts in the PSA! But I can not get them loaded into the infoobject!

Please help me!

S

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

5 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 01, 2007 at 11:24 AM

    Hi,

    Have you used DTP to upload the data from PSA ?

    With rgds,

    Anil Kumar Sharma ,P

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 01, 2007 at 11:22 AM

    Where is the problem ?

    Are you receiving some error when you try to do this upload ?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Feb 02, 2007 at 11:49 AM

    Yes, I am using a DTP from PSA to the InfoObject, and there are no error messages, the texts just dont come over! Only one text, and then just the technical names. I have checked the transformation as well, and that seems correct. And the InfoObject is set "With texts".

    But there was an error in the PSA of the 0CUST_SALES_ATTR so this is not loaded. Can that have anything to do with the problem that I can't get the texts into the InfoObject?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Erik,

      If you have PSA Data, then you can trigger the Load using DTP. Try to correct the Error in PSA. and Change the QM Status Green(to my knowledge DTP will read succesful Request only) . Give a Try!

      Check the Details Tab in the Monitor for PSA Request as well.

      All the best.

      Regards,

      Nagesh Ganisetti.

      • Assign points if it helps.

  • Posted on Feb 02, 2007 at 03:50 PM

    Hi,

    There is no error in PSA to correct, the package is correct there, and contains all the 0CUST_SALES texts. I use a DTP to load the data from PSA to the InfoObject. The load finishes and looks ok, except it has not transported the text.. Only keys.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Erik,

      Please reactivate the Transformations. Check whether texts mapped or not( i know you mentioned u already mapped). check what is the Update Methid in the DTP( i mean is it full load or Delta?). You said, Load from PSA to Data Target using DTP is successful. Do you see any Data Packages processed in the DTP Monitor or no Data messgaes?

      If you see NO DATA Messages, please change the DTP Update Method to FULL mode.

      all the best.

      Regards,

      Nagesh Ganisetti.

      • Assign points if it helps.

  • Posted on Feb 02, 2007 at 04:20 PM

    I just tried loading the DTP again after your last reply, this time the first package and every package after this one failed. The message in the first package is: There are duplicates of the data record 33969 & with the key '&' for characteristic 0CUST_SALES &.

    s

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Erik,

      I don't have access to System right now. Is the errors moved to Error Stack?( you could see Error Stack option from Monitor of the DTP). I don't know whether it will move to Error Stack if there is any Duplicates issue.

      If If records moved to error Stack, post this Datapackages to Data Target(in the DTP Monitor, there is an option on the application tool bar.). Create error DTP.

      all the best.

      Regards,

      Nagesh Ganisetti.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.