Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

error during logging in to sap

Hi friends,

I have a problem with SAP IDES in my home pc. when i am trying to start the console, I am getting a problem. message server is running but dispatcher in not getting connected to the workprocesses and after few minutes it is getting stopped. Due to this I could not log on to the SAP SERVER. its is giving two errors like

<b>TYP</b> <b> Mno text</b>

D1 CPG R/3 basis tystem: Failed to set

environment for language.........

U7 R/3 basis system: in table

TCPDB, there are ' 0 ' entries.

and the console is staying in yellow color with status of the workprocesses as <b>"ENDED"</b>

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 30, 2007 at 11:01 PM

    Check your trace files for any hints. You can find them under /usr/sap/<SID>/DVEBMGS<XX>/work

    dev_disp

    dev_w0

    etc

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.