Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WF Question: Call Transaction From Business Object Not works

Hi Frinds

I need some help

in Business Object ZBUS2012 I have a method that run a report (ALV)

in the PO nubmer I have a drill down to me23n with parameter BES (EBELN)

when I click the PO me23n Opened Empty without the PO Number.

If i try to run the report not from the BO its woks fine.

it's opened me23n with the right PO Number.

What can Be The Problem ?

Thanks in Advance

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2007 at 11:00 PM

    Hi Kobi

    Are you passing the parameter from the business object to the method of you ALV report, if in doubt, please post your method code? Most likely this is what is wrong. The correct way to reference the PO number within the method is

    object-key-purchaseorder

    Then test using SWO1 to ensure you method is correct before calling through workflow.

    Regards

    Gareth

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.