Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Blank Page after login to Bugseye 3.5.3

Hi there,

We've installed bugseye for our customer according to the installation guide. However, when logging in to:

http://bugseyeserver.srm.erp.lan:8091/requisite/bugseye/sap/login.htm, we get a blank page after entering administrator/administrator.

The URL of the blank page is:

http://bugseyeserver.srm.erp.lan:8091/requisite/bugseye/BugsEyeSAP

Thanks in advance.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 25, 2007 at 02:14 PM

    Hi,

    Proper login page have following URL:

    http://host:port/bugseye/BugsEye?cmd=login

    Try something like that.

    You may also check log file 'bugseye.log' on Your J2EE server for any detailed information

    Regards,

    Marcin Gajewski

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.