Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error in creating support message

Hi Guys,

I'm facing error in satalite system while creating a support message with an Attachement. The error message are:

1. Because of error 513, no message was created in Support Desk System

2. No CRM message exists for Basis message 5BCEF07D6763AA44B95932ACC778B....

FYI, the above message returned by system in different time.

Please place your comment for the above.

Thanks in advance.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jan 25, 2007 at 06:40 AM

    Hi,

    I think you creating message from Satellite system.

    As far as your Servicedesk is concerned, the settings are maintained in

    SM30 - Object BCOS_CUST. Here you maintain RFC destination, I suggest you have different RFC destination as SOLUTION_MANAGER. The other RFCs are used to read data for Solution monitoring and SDDCN.

    Check my posts in the link

    solution-manager-40---rfc-connections

    Hope this is clearer now. Feel free to revert back.

    --Ragu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member
      Its simple. The destination is destination for your messages.
      
      If you create messages from SOLMAN then you need to set it as NONE, Which means its the same system which collects the message.
      
      If it is Your satellite system, then it will be RFC destination to SOLMAN. You check SM59. You should not set it to NONE in your satellite system. The destination should refer back to SOLMAN.

      Hi Ragu,

      As per your above comment on previous thread, i did checked on my both SolMan and Satelite system as below:

      SolMan - BCOS_CUST, Dest = None

      Satelite - BCOS_CUST, Dest = SERVICE_DESK

      The above seems do not have any problem. And FYI, the errors that i mentioned on my previous post was just happen once a while. For eg, 100 service message, 2 returned with the error mentioned.

      May i know what should i check again? Your comment is highly appreciated.

      Thanks in advance.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 30, 2007 at 10:40 AM

    Hey there

    I was having the same problem till a little while ago. Tried the 2nd solution mentioned in SAP Note 1011376 and the problem was solved. Hope it works for you as well.

    Regards

    Bilal

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.