Skip to Content
0
Former Member
Jan 23, 2007 at 06:02 AM

error ITS_TEMPLATE_NOT_FOUND when calling a function code from the web

356 Views

Hi Experts,

I have craeted a simple module pool program and a service for the same in SICF. The module pool has only one screen where I am giving the input to the two fieds

1. year 2. category. when I click on FIND button the result will appear on the same screen. The result will be the winner and the nominees for that year. The program is running perfect when I execute the transaction in R/3.

The coding in the PAI of the module pool is as follows:

&----


*& Module Pool ZYMOVIE1

*&

&----


*&

*&

&----


INCLUDE ZYMOVIE1TOP . " global Data

  • INCLUDE ZYMOVIE1O01 . " PBO-Modules

  • INCLUDE ZYMOVIE1I01 . " PAI-Modules

  • INCLUDE ZYMOVIE1F01 . " FORM-Routines

tables : ymovie.

DATA: OKCODE like sy-ucomm.

tables: ztext.

*& Module GET_RECORD INPUT

&----


  • text

----


MODULE GET_RECORD INPUT.

case okcode.

when 'FIND'.

SELECT SINGLE * FROM YMOVIE

WHERE YYEAR = YMOVIE-YYEAR

AND CATEGORY = YMOVIE-CATEGORY.

endcase.

ENDMODULE. " GET_RECORD INPUT

I have created a Internet service ZYMOVIE1 ans created a template for screen 9000

The HTML code is as follows:

`include(~service="bbpglobal", ~name="bbpfunctions.html")`

<html>

<head>

<title>`~windowtitle`</title>

</head>

<body>

`~messageline`

<form name="formFind" action=&#8221;`wgateUrl()`&#8221; method="POST">

year : <input type = "text" name = "`YMOVIE-YYEAR`"/>

category : <input type = "text" name = "`YMOVIE-CATEGORY`"/>

<INPUT TYPE="hidden" name="~okcode" value="FIND">

<INPUT TYPE="submit" name="btnSubmit" value="FIND">

<input type = "text" name = "YMOVIE-WINNER" value= "`YMOVIE-WINNER`" size = "`YMOVIE-WINNER.maxsize`"/>

<input type = "text" name = "YMOVIE-NOMINEE1" value= "`YMOVIE-NOMINEE1`" size = "`YMOVIE-NOMINEE1.maxsize`"/>

<input type = "text" name = "YMOVIE-NOMINEE2" value= "`YMOVIE-NOMINEE2`" size = "`YMOVIE-NOMINEE2.maxsize`"/>

<input type = "text" name = "YMOVIE-NOMINEE3" value= "`YMOVIE-NOMINEE3`" size = "`YMOVIE-NOMINEE3.maxsize`"/>

</form>

</body>

</html>

when i click on the FIND button in the web I am getting a dump "ITS_TEMPLATE_NOT_FOUND".

Please suggest me where I am doing wrong. Also is there any way i can add attachemtns in SDN. It is very difficult to write everything here and how to use the "code" button when i create a new thread in SDN?/

thanks

sankar