Skip to Content
0

CHARACTERISTIC_CREATE Idoc not creating values

May 07, 2017 at 09:37 AM

131

avatar image
Former Member

I am trying to create a characteristic with values. In LSMW, using Object BUS1088, idoc has successfully generated and processed. Characteristic is created with Description

but without values though Characteristics value segment is also populated.

chardescr.jpg (99.5 kB)
charvalue.png (19.0 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Any suggestions?

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Best Answer
Jürgen L
May 08, 2017 at 07:53 AM
0

give a better screenshot where one can see the full text of the data record segments.

These are the standard segments:

E1BPCHARACTDETAIL

E1BPCHARACTDESCR

E1BPCHARACTVALUESNUM

E1BPCHARACTVALUESCHAR

E1BPCHARACTVALUESCURR

E1BPCHARACTVALUESDESCR

E1BPCHARACTREFERENCES

E1BPCHARACTRESTRICTIONS

your screenshot does not show in which segment you have which value.

Based on the shown fields and the order of segments I would assume that you missed values in the segment E1BPCHARACTVALUESCHAR

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Jurgen,

I have populated the segment as below, but still unable to update Char_Value.

Please advise if I am missing somthing.

0
Former Member

I should have updated the values in E1BPCHARACTVALUESNUM, because DATA Type is NUM.

Maintained value in this segment and I am successfully able to create Chararcteristic with values.

Thanks Jurgen for your assistance.

0