Skip to Content
avatar image
Former Member

SAP Netweaver 7.3 Portal - Auto login happens when accessing the URL

Hi Gurus,

We had previously NW 7.02 and now upgraded NW 7.3 Enterprise Portal. When we access the same via IE11 instead of landing on the login page it automatically logins to the the EP for the individual users. We then have to uncheck the "Enable Integrated Windows Authentication" (under Internet Options -> Advanced tab) and logout several times and even close the browser before we can again land to the login page of the EP. Has anyone experienced such behaviour of EP over IE11 before? What could be the actual cause, is it IE11 related configuration or something to be done at the Netweaver EP end?

Or do we need to get the option permanently uncheck "Enable Integrated Windows Authentication" (under Internet Options -> Advanced tab) from IE Administrator?

All suggestions and answers are highly appreciated?

Thanks in advance!

Regards,

Vijish

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • May 08, 2017 at 01:48 PM

    Hi Vijish

    From your issue description I understood that when you call the portal url in IE 11, it automatically logs into the portal for the user without the login screen coming. Please correct me if I am wrong.

    Regarding this , refer to the KBA # 1717945 - Backend is not logged off upon log off in Portal

    Refer to KBA # 2398889 - Internet Explorer support for Enterprise Portal for recommendation to be followed for IE 11

    Regards

    Santarshi Samanta

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded