Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Conditions not appearing in the display mode of Purchase order

Hi,

We are facing an issue where in the display mode of Purchase order,if I click on the conditions tab in the item details, Iam getting a blank screen. But if I trigger the pricing procedure in the change mode for eg. by changing the quantity or price, the conditions are appearing.

I want to know why the conditions are not being shown in the display mode. All the PO's are using the standard pricing proceduresRM0000.

Also when I trigger the pricing in the change mode for some POs the condition types like PB00, NVAS etc are appearing twice, in some POs the condition types are appearing thrice and in some all the condition types are appearing four times.

I have checked out some OSS notes like 798449, 456690 and 772035 but could not find the solution.

Any pointers to this will be eagerly awaited and highly appreciated.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 11, 2007 at 09:09 AM

    Hi Ramachandra,

    The problem on not being able to see details in condition tab is due to lack of authorizations

    prasanna

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.