Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Tables

Dear All,

I have created a VC model. I am running different BW queries on different tab strips.

I have a start point for all the queries so that I get values when i run the VC model.

Now, the charts are populating fine! But I am having an issue with tables.

The tables initially show just one column when I go to their tab. But, when I go to another tab and return back to that tab, I see the entire columns but the last one. (If there are 6 columns I see 5 and so on).

This is happening for all the tables in the model.

Any inputs?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 10, 2007 at 06:36 PM

    That error reminds me of a bug with the Image element, where you always see phantom-fields.

    I would gues that your model is corrupted (not your fault). Try to recreate the model (by building it from scratch) and see if you still have this problem.

    Anyways, I'd say this is a bug and should be reproted in the OSS.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.