Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to create transfer rules between InfoSource and DataSource

I am working in BI 7.0 and for some reason, i'm not able to create transfer rules between the InfoSource and the DataSource. Both InfoSource and DataSource are visible. I've replicated the DataSource a couple of times but it's of no use. The DataSource is 2LIS_11_VAKON, which is a transaction datasource and i'll be using LO Cockpit extraction to load data. I'm not sure if this is a BI 7.0 issue or something really silly. I am sure it must be the latter. I would appreciate any insights on this one.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2007 at 10:55 PM

    did u replicate DS as a 7.0 or a 3.x datasource? and what abt the infosource?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2007 at 10:56 PM

    Is your datasource/infosource are new ones or 3.x ones?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.