Skip to Content
0

Some times Design studio displaying 0 sometimes blank.

May 03, 2017 at 06:47 AM

35

avatar image

Hi All,


Some times Design studio displaying 0 sometimes same value is displaying blank. 0 is being populated webi report and Universe and SQL server database.


Can you please help on this issue?


Regards,

Venkat

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Tammy Powlas
May 03, 2017 at 09:49 AM
0

Hi Venkat - similar questions have been asked before - I recommend searching so you find the solution yourself quicker - here is an example thread, with some helpful answers:

https://archive.sap.com/discussions/thread/3404613

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Tammy,

Thanks for your reply.

As you provided Link that is webI report issue.

But I am facing issue with design studio crosstab. Some time design studio dash board being display Blank and some time displaying 0. I am refreshing the dashboard with the same prompts.

1. I have checked in data base (SQL Server) it is displaying 0 in data base.

2. Universe level also showing 0 but some times design studio dash board crosstab also displaying 0 some times displaying Blank with same prompts.

Is this issue Design studio bug?

Can you please help me on this issue?

Regards,

Venkat.

0

Hi - it would help if you could share version of BI platform you are using (BI4x? SP?) and version of Design Studio. Screen shots of Web Intelligence and Design Studio would help too; use the image icon to upload your images.

0

Hi Tammy,

I am using Below versions.

1. Design studio : 1.6 SP4

2.BI platform:4.2 SP2

I can not share screen shoots because I am working on client machine.

I don't have internet access.

Regards,

Venkat.

0