Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

VC Startup Problem

Hi all,

I have problem starting VC. We are using NW2004S (SPS 10)

When i enter http://<server>:<port>/VC/default.jsp in my browser (IE 6-WinXP SP2, MSmxl 4 installed, SVG viewer installed, Adobe flash 9) the title of browser window becomes "Starting Visual Composer" but the splash screen of 'loading visual composer' does not appear and VC doesnot start up, the page remaining blank as it is.

I was using VC on same PC yesterday, it was running fine. Even now when i log in on another system it runs fine. So i think trouble is with IE on my desktop system.

Can anybody tell me what can be done to get VC started? Does VC requires any other client softwares like SVG viewer?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 09, 2007 at 09:39 AM

    Can you look in the system configuration, if your PC configuration has changed?

    Maybe you get there more information or check difference between your system and the other PCs.

    For VC you only need MSmxl 4, SVG viewer, Adobe flash 9.

    Best Regards,

    Marcel

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.