Skip to Content
1

Hybris Marketing Cloud Landing Page Deployment how to?

May 02, 2017 at 03:38 PM

161

avatar image

hello experts,

We are following the landing page deployment details on https://uacp2.hana.ondemand.com/viewer/d0ff60c77eef4a1090ddd046cfb339e8/1702%20500/en-US/e7301e561420bf45e10000000a4450e5.html

however we are deploying on SiteCore CMS and cannot seem to get this working. We loaded our html and Javascript files to the server, made the path adjustments to point to our instance but it never seems to call the JS file to send the data to hybris marketing cloud. Is there something we need to do in .NET to make the call or forward of data to the JS file?

Any help is much much appreciated!

Thanks,

Chris

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Steffen Schroeder May 10, 2017 at 10:05 AM
0

Hi Chris,

It's tough to pinpoint the issue from the description. Could you please add some more details?
Is the JavaScript file loaded by the HTML? Is there a POST request happening? Please use your browser's developer tools like the network traffic to check for these requests. If some path is wrong the issue might be that the JS file can't be loaded at all or the POST request is sent to a wrong endpoint.

You could also post the URL to your landing page (e.g. via a direct message) in case it's available from the public web.

Kind Regards,

Steffen

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded