Skip to Content
0

Issue with CU50-Variant configuration

May 02, 2017 at 07:37 AM

75

avatar image

Hi

I am having issue with CU50 transaction(testing).

I selected characteristic as below in the screen.

vc-1.jpg

when click 'result'.It brings only one component.

vc-2.jpg

Note:I created all components(materials) with (Material type ROH) with checked in Basic Data 2 of MM.

vc-3.jpg

vc-4.jpg

vc-5.jpg

Any help to solve this problem,please?

Regards,

vc-1.jpg (40.9 kB)
vc-2.jpg (34.7 kB)
vc-3.jpg (88.4 kB)
vc-4.jpg (39.4 kB)
vc-5.jpg (38.4 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Caetano Almeida
May 02, 2017 at 05:47 PM
0

Hello

Possibly, there is something wrong with your configuration profile. Go to CU42, check the profile details and, under tab "Confign Initial Screen" make sure that the flag "only configurable assemblies" is unchecked.and that the flag "multilevel" is checked.

Best regards,

Caetano

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Mohamed Ismail May 03, 2017 at 11:27 AM
0

Thank you.

Still is not working.

Do I need to create configuration profile for 'master' material as well as bom materials? please advise.Thanks.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Caetano Almeida
May 03, 2017 at 01:28 PM
0

Hello

You need to create a configuration profile for all the configurable materials, therefore, if you have configurable sub-assemblies, you also need to create a configuration profile for them.

Regards,

Caetano

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded