Skip to Content
0

Empty cells are displyed instead of 0

Apr 25, 2017 at 05:39 AM

45

avatar image
Former Member

Hi All,

I have the some requirement.

I have multiple measure variables (each for different trends)

Sales - current 12 months

Sales - prev 12 months

Sales - curr YTD

Sales - prev YTD

Here I show them in a crosstab in my dashboard. For various rows I see null/blanks.

I tried defining '0' in Undefined box.

But, it still shows null values

My table looks as below

0

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Lakshmikanth Adharapurapu Apr 25, 2017 at 12:53 PM
0

Hi,

You can try setting from edit intial view--Display zero values option.

Not sure if this work for Universe but you can take alook

BR,

Lakshmikanth Adharapurapu

display-zero-values.png


Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Lakshmikanth,

I have tried but still not working.

Regards,

Venkat.

0

Hi Venkat,

Not sure if you have already performed the work around mentioned in the screen shot. In the intial edit intial view could you please set display of custom values to custom and try placing with zero value.

I do not have universe connection, hence i could not replicate it, but i am attaching possible solution.

If this does not work please put a screen print, wht you did and what is the result?

BR,

Lakshmikanth Adharapurapu

null-zero-intialview.png

0