Skip to Content
0

Serive URL is not showing anyhting in WEB IDE

Apr 20, 2017 at 11:27 AM

99

avatar image
Former Member

Hi

I have configured the destination as given below.

But I am not get the Service URL screen. It is completely blank. Would you please let me know what I am missing?

Thanks

Suman

ovrx9.png (10.2 kB)
wnq22.png (11.7 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Akhilesh Upadhyay Apr 20, 2017 at 02:01 PM
0

did you recently added this destination ?

check connection once, and if its successful, it might take few hours to reflect in web ide, sometimes that takes even 1 day to reflect. so i think you should wait..

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Akhilesh

Thanks for your reply. I added it 2-3 days back. But still it is not appearing. Strange thing is that even the input fields are not appearing below the text -"Select a service metadata document from url".

Thanks

0

When adding a destination it should appear immedietaly in Web IDE.

0
Michal Keidar
Apr 24, 2017 at 06:40 AM
0

It's not shown in the image, but please make sure there's an underscore in odata_gen WebIDEUsage.

Also take a look if this blog is helpful:
https://blogs.sap.com/2014/07/07/how-to-use-northwind-odata-service-with-sap-river-rde/

Regards,
Michal.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Apr 25, 2017 at 09:50 AM
0

Grrrr.. it is all because of Firefox.. Installed Chrome .. It worked.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded