Skip to Content

ECC - XI - SRM : Successfully sent but BP not getting created

Hello XI Experts,

We are integration ECC and SRM via XI.

Now we are implementing PDP (Process Driven Procurement) scenario and are sending CREMAS03 idoc ( that is Vendor) to SRM system.

THe message is showing success in SXMB_MONI in both XI and SRM box.

<u>However no Business Partner is getting created in SRM system(Transaction <b>bp</b>).</u>

Can someone throw any light on this.

A Few more informattion:

SRM side there is an inbound proxy for the inbound interface:

<b>SupplierPortalTradingPartner_CreateOrChange_In</b>

(http://sap.com/xi/SRM/SupplierEnablement)>

Implementing Class: <b>CL_BBPX_TRADING_PARTNER_SUS_IN</b>

Proxy Interface: <i>II_BBPX_TRADING_PARTNER_SUS_IN</i>

Cheers,

Himadri

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Dec 02, 2006 at 05:43 AM

    Hi Himadri,

    Can you check in inbound proxy which is actuallay creating BP.

    Thanks,

    TUhin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Himadri Chakraborty

      Revisit the design, configuration, message interfaces, and runtime messages(SXMB_MONI)..

      .also try to debug the proxy as per the documentation i have given in my earlier post..

      Rgds,

      moorthy

  • avatar image
    Former Member
    Dec 02, 2006 at 05:45 AM

    hi,

    go to transaction <b>SXMB_MONI of the SRM system</b> and check the message status..

    Probably there is some error in the Queue regsiteration, Http destinations etc..

    Regards,

    moorthy

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded