Skip to Content
0

Certain features for crystal reports are not working

Apr 19, 2017 at 03:41 PM

55

avatar image

I am attempting to make a website with crystal reports.

I am making it using visual studios. The report itself have one parameter, with prompting. I had published the website and binded the published folder to an ip address using IIS. When i loaded it up, everything works, the features and prompting . I then proceed to copy the folder over to another PC, and binded it to an ip using that PC's IIS. However, for this time , there are some errors when i load the website. After the parameter prompt, the reports loads but it is missing the parameter panel. Also when i tried to use the other features such as export or print, instead of working, the parameter prompts triggers again. Any idea what could be the issue?

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Don Williams
Apr 19, 2017 at 03:43 PM
0

What version of CR for VS are you using?

Did you install the same 32 or 64 bit redist package on the WEB Server?

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Sorry for the late reply.

By redist package, prob not. The Crystal reports for VS was a handsme down from the previous programmer in my company.

So its safe to say, i might not have the same redist package on the other PC.

So in order to get this working, i need to install the same redist package as the CR version for VS in my PC?

0

Correct,

I just updated the wiki below with SP 20 links:

https://wiki.scn.sap.com/wiki/display/BOBJ/Crystal+Reports%2C+Developer+for+Visual+Studio+Downloads

First one to integrate into VS all others are for redist packaging, do not install them on your DEV PC.

Don

0