Skip to Content
0
Former Member
Nov 15, 2006 at 09:08 AM

Webdynpro activation error

13 Views

Hi,

I created a new webdynpro DC with a model.

The webdynpro simply calls the RFC in the model and displays the output in a couple of fields.

This all works fine when I deploy on the J2EE server, but when I do a checkin and try to activate the component I'm always getting the same error:

[wdgen] WARNING: Metadata of model LeaCust is not valid! ModelRelationRole "//WebDynpro/Model:keg.com.leacust.model.LeaCust/ModelRelation:Z_Bapi_It2001_Gethours_Input:Absences/ModelRelationRole:Source", Role "ModelClass": A minimum of 1 object(s) is required

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Source [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Absences [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Source [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Absences [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Source [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Output [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Source [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

[wdgen] [Error] keg.com.leacust.model.LeaCust --> ModelRelationRole Return [modelClass]: Inconsistent metadata, model class missing

What is going wrong here?

Thanks,

Wim