Skip to Content

Transport Issue : Obligatory transport target for business system not found in SLD

Hi

I have created a tpz file and when importing it in production env we have the following error:

Any advise on what needs to be checked and how to resolve it? I didn't have this error in QA but occurring only in LIVE system

pi-log.jpg (179.4 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Apr 10, 2017 at 11:39 PM

    Hi,

    The issue is with business system target path configuration in SLD. Do you have central SLD or system specific SLD in your landscape? If it is system specific then you need to create the prod business system in Dev and QA SLD as target and created Dev, QA and Prod Business system in Prod SLD and mark Dev and QA as source. then it should work.

    regards,

    Harish

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Apr 12, 2017 at 02:42 AM

    Hi Prabhu,

    Please refer below blogs and sap note for detailed

    https://wiki.scn.sap.com/wiki/display/XI/PI+Troubleshooting+Tips%3A+Obligatory+transport+target+for+business+system+XXX+not+found

    0001604679 PI: transport target for business system not found

    Regards

    Pavan Kumar D

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Apr 13, 2017 at 12:34 PM

    Thkx guys for your input. The transport paths were all okay and I think it was fixed after a restart. Still it doesn't count how a restart had fixed the transport issue.....but its done now. thkx again

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded