Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Adapters not available

Hi,

am facing the problem, that my adapters are not "active". When I am in the Adapter-Monitor hostname -> http://sap.com/xi/XI/System I only see the JPR Adapter.

In the Visual Admin there are all the adapters in mode "started". Also when creating a new communication channel in the Integration Directory I can not select any adapter type.

What did I forget to do?

Might it be a port thing?

Message was edited by: Chris Sell

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    Posted on Oct 26, 2006 at 12:39 PM

    hi,

    all you need to do is to check question:

    <b>3. I can't see my adapters in the adater monitoring after the import of a new SP </b>

    in the XI FAQ PAGE (link below)

    then everything will be back to normal 😊

    Regards,

    michal

    -


    <a href="/people/michal.krawczyk2/blog/2005/06/28/xipi-faq-frequently-asked-questions"><b>XI / PI FAQ - Frequently Asked Questions</b></a>

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 26, 2006 at 02:33 PM

    Hi Chris,

    Please try doing a full cache refresh of your adapter engine, or a total cache refresh.Worked for us 😊

    cheers,

    Prashanth

    P.S Please mark helpful answers

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 26, 2006 at 03:44 PM

    Hi,

    Did you import SAP BASIS Software component into the integrtaion repository. If it is there , then re-import it.

    Also make CPACcache Refresh . Just to cross check-

    https://www.sdn.sap.com/irj/servlet/prt/portal/prtroot/docs/library/uuid/08438c77-0501-0010-50a0-e39fe8fa0446

    Regards,

    Moorthy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.