Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Transport problem

Hi All,

We have transported dev to quality all XI components.

When we tried transport all the object from quality to production , we are facing the following proble:

“

Unable to find an associated SLD element (source element: SAP_XIIntegrationDirectory, [CreationClassName, SAP_XIIntegrationDirectory, string, Name, directory.xp1.vxp1ora, string], target element type: SAP_XIIntegrationServer)”

Concerns

1) We are using CMS for transporting

2) We failed to transport through CMS, So I have used transport through file system

3) In this case also the [problem remain same.

4) We have rightly assign all transport groups.

Pls suggest what is the problem and suggest any trouble shooting points

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Oct 25, 2006 at 04:29 PM

    Hi,

    1) Refresh the SLD Cache (clear SLD Data cache) in Integration Directory -> Environment Tab. ( From XIDIRUSER user ID )

    2)Check the Connection between the Integration Server and the System Landscape is ok -- SLDCHECK

    3)What is the Roles to XISUPER in SU01 .Try to give maximum authority.

    4) Tcode-ST22 check out the dump.

    5) Check this OSS notes-764176

    Regards

    Agasthuri Doss

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 25, 2006 at 04:42 PM

    Hi,

    Go thru this SAP note- 742694

    It has some inputs on this.

    Regards,

    Moorthy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.