Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Legend not working for Web Apps Designer

Hi Gurus,

Can any body help me out in adding Legend in a Web Report. There is a option "On Demand " in Legend and its suppose to pop up when clicked in the browser. The Icon is coming in the browser but nothing pops up when clicked. We are using 3.0B version.

Please help me out.

regards,

Jeet

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Oct 25, 2006 at 09:07 AM

    Pratyaya,

    seems like you have added some javascrpt for the icon ... could you give us th javascript for the same ? that would help us help you..

    Arun

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Pratyaya,

      The same option works fine in 3.5. Send in screenshots of both the settings you have available in 3.0B as well as screenshot of the web report after execution.

      What template are you using?

      Regards,

      Nikhil

      nikhilchowdhary(at)gmail(dot)com

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.