Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

abap proxy

Hi

I am doing an abapproxy as an outbound interface from r3 to xi,I am able to see my msg in sxmb_moni in r3.But i could not see any message in XI,i Have double checked the configuration,What settings i need to check other than http connection.

Any help would be highly appreciated.

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 23, 2006 at 02:36 PM

    Hi,

    Please can you cross check the configuration:

    /people/vijaya.kumari2/blog/2006/01/26/how-do-you-activate-abap-proxies

    also, are u getting any error on the R/3 side?

    Are u triggering the proxy from the same client as mentioned in the business system?

    Regards

    Vijaya

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 23, 2006 at 02:37 PM

    Hi,

    This doc may help you to debug-

    https://www.sdn.sap.com/irj/servlet/prt/portal/prtroot/docs/library/uuid/3dfac358-0d01-0010-5598-d4900e81a30c

    Also make sure that, all configurations are done correctly.

    Regards,

    Moorthy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.