Skip to Content
0
Former Member
Oct 23, 2006 at 12:55 PM

Data load error: Value '2000030095 US - X400 ER ' (hex. '003200300030003000

30 Views

BW data load experts,

We load data to an ODS from R3, but in monitor, get the following lines of errors and the load stops:

1st line red error msg:

Value '2000030095 US - X400 ER ' (hex. '00320030003000300030003300300030003900350009005500') of characteristic 0PROD_DESCR conta BRAIN 59

2nd line red error msg:

Error when assigning SID (details in long text) RSDRO 303

There is also a question mark ? next to the above 2nd line error, double click the question mark, get the following details (in between 2 dashed lines below):

-


Diagnosis

System response

Request: REQU_43H42ODXFKUYYY5QCZ42FMQJF

Data package: 000002

Data record: 1.293

InfoObject: 0PROD_DESCR

Procedure

-


We think the error is caused by some invalid characters in the InfoObj. 0PROD_DESCR, then in the transfer rule, we use the following code to handle the hexidecimal error (see the code below in between 2 dashed lines):

-


FIELD-SYMBOLS: <ic> TYPE x,

<tc> TYPE c.

DATA:

ch1(32) TYPE x VALUE

'00200120022003200420052006200720082009200A200B200C200D200E200F20',

ch2(32) TYPE x VALUE

'10201120122013201420152016201720182019201A201B201C201D201E201F20'.

RESULT = TRAN_STRUCTURE-TXZ01.

  • Replace Invalid Characters by SPACE

ASSIGN ch1 TO <ic> CASTING.

ASSIGN <ic> TO <tc> CASTING.

TRANSLATE RESULT USING <tc>.

ASSIGN ch2 TO <ic> CASTING.

ASSIGN <ic> TO <tc> CASTING.

TRANSLATE RESULT USING <tc>.

-


After implenting the above code, we still get the same data load error. Any idea?

Thanks in advance!