Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Inactive Sender Communication Channel still processing Files?

We de-activated the Sender Communication Channel of an interface. However, the file adapter keeps processing?

Anybody know what is going on?

Thank-You.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Oct 19, 2006 at 05:54 PM

    Hi Tom,

    1) Check out Whether you have De-activated the Right Adapter.

    2) Refresh the Cache,

    a)Start transaction SXI_CACHE.

    b)From the context menu XI Runtime Cache select Start Complete Cache Refresh.

    c)Call transaction SM58 to check the status of the refresh process.If no entry for function module SAI_CACHE3_REFRESH_BACKROUND is Present any more the cache update is finished.

    If you still face issue try this .

    Many actions require to access System Landscape Directory content from the Integration Builder. To optimize performance, this content is loaded into a cache so that the System Landscape Directory does not have to be accessed directly each time that System Landscape Directory content is required.

    However, this cache is not automatically updated if changes are made to the content of the System Landscape Directory. For this reason that we delete the System Landscape Directory cache if changes have been made to content in the System Landscape Directory. The cache is then filled each time that the System Landscape Directory is accessed. If we log on to the Integration Builder after we have made a change in the SLD, we do not need to delete the SLD cache.

    To clear the SLD cache, from the Integration Builder main menu, choose Environment ® Delete Cache for SLD Data.

    Once we have deleted the cache for SLD data, accessing objects in the SLD may take longer than usual initially.

    Regards

    Agasthuri Doss

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 19, 2006 at 06:01 PM

    Hi,

    Are you sure you have activated the CommunicationChannel after it is set to Inactive.

    Also do a complete CPA cache refresh/SXI_CACHE refersh.

    Regards,

    Prakash

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.