Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to See the appended field in the RSA3

Hello experts,

In DEV system, I have a enhanced the datasource 2LIS_03_BF with a field ZZAUGRU, when i checked in RSA3 I could see the Field.

But when I transported to QAS I was unable to see the field in RSA3, When I tried to check weather there is no tick in the extract structure, i dont have authorizations to view the extract structure in QAS,

Can I Ask ADMIN to grant the permission? Is it common to not to have access to the extract structure in R3?

Thanks,

SP

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 18, 2006 at 11:28 PM

    GO to the transaction which you think you need access if you are not authorised do /nsu53 you get to know what authorizations are required..send the screen shot to basis..and request for authorization..

    Did you transport your R/3 changes to QA , did you replicate your datasource on R/3 before transporting your BW changes..

    Regards

    Manga

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.